Personuppgiftspolicy

På Hoome Mäkleri hanterar vi din personliga information med omsorg samt i enlighet med den nya EU-lagstiftningen “General Data Protection Regulation”, GDPR. Denna lagstiftning ställer nya och högre krav på hur vi skyddar din personliga integritet och ersätter även Personuppgiftslagen (PUL).

För att kunna kontakta den du tipsar om ska sälja sin bostad samt dig vid eventuella frågor behöver vi registrera och behandla de personuppgifter som är nödvändiga för detta ändamål såsom namn, e-post samt telefonnummer. Vi kommer även att logga vilken klubb tipset avser och i viss fall även ett specifikt lag. Vi behandlar personuppgifterna under en månad som längst. När vi väl fått kontakt kommer personuppgifterna att raderas och överföras till eventuellt förmedlingsuppdrag där uppgift om förening och eventuellt lag även sparas.

Hoome Mäkleri är personuppgiftsansvariga för dina uppgifter och kommer inte att dela dessa med någon annan. Du kan kontakta oss för att få information om vilka personuppgifter som behandlas eller för att begära rättelse.

Du kan när som helst begära att ta del av de personuppgifter vi behandlar genom att kontakta oss på info@hoomemakleri.se.

Välkommen hem

Hos Hoome Mäkleri hittar du inte bostadsrätter, villor eller radhus. Hos oss hittar du bara hem. Hem för stora och små, för gammal och ung. Hem för återhämtning och umgänge. Hem där du kan växa och skapa dina egna minnen. Där du trivs. Där är ditt hem.

En kopp kaffe?

Hoome Mäkleri
Storgatan 40
852 30 Sundsvall