Tjäna pengar på ett enkelt tips

Känner du någon som ska sälja sin bostad? Vill du stötta Kubikenborgs IF och något av deras lag ekonomiskt? Ett tips kan i slutändan ge ända upp till 4.000 kr tillbaka till klubben. Läs mer om hur det funkar här eller börja tipsa direkt!

Jag vill tipsa om följande person som ska sälja:
Jag som tipsar är:

Bakgrund

Hoome United är ett initiativ från Hoome Mäkleri med syftet att ge föreningar bättre ekonomiska förutsättningar. I ett allt mer stillasittande samhälle blir allt fler och fler sittande framför surfplattor och datorer. Här fyller det ideella föreningslivet en viktig roll, och det vill vi vara med och bidra till.

Så funkar det

Hoome United är utarbetat för att göra det så enkelt som möjligt för dig som aktiv, förälder eller anhörig till någon i en förening att bidra ekonomiskt till föreningen utan någon större arbetsinsats. Det gäller att i sin vardag lyssna efter om någon i din närhet ska sälja sin bostad. Det kan vara din vän, granne, arbetskollega, släkting eller vem som helst som du känner eller är bekant med. Så här enkelt är det:

  1. Du får veta att någon i din närhet ska sälja sin bostadsrätt, sitt hus eller kanske sitt fritidshus.
  2. Du pratar med personen och frågar om det är OK att skicka in hens uppgifter till Hoome Mäkleri och informerar att om hen väljer att sälja sitt hem med Hoome så får din förening pengar.
  3. Du skickar in uppgifterna till Hoome via formuläret på den här sidan. Detta gör du lättast direkt i mobilen med personen i fråga framför dig. En bekräftelse skickas ut till dig som tipsat samt till den du tipsat om ska sälja. Hoome tar sedan hand om resten, allt ifrån kontakt med din bekanta till återkoppling åt föreningen.
  4. Om Hoome får uppdraget och sedan säljer hemmet får föreningen tillbaka pengar för tipset efter avslutad försäljning.

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta Mattias Berggren som är marknadsansvarig på Hoome Mäkleri.

Du når honom på 060-7414102 eller mattias.berggren@hoomemakleri.se

Välkommen hem

Hos Hoome Mäkleri hittar du inte bostadsrätter, villor eller radhus. Hos oss hittar du bara hem. Hem för stora och små, för gammal och ung. Hem för återhämtning och umgänge. Hem där du kan växa och skapa dina egna minnen. Där du trivs. Där är ditt hem.

En kopp kaffe?

Hoome Mäkleri
Köpmangatan 3
852 31 Sundsvall